maanantai 19. helmikuuta 2018

Uusia juttuja


Löysin muutama viikko sitten Suomalaisesta kirjakaupasta ihanat silkkipastelliliidut. Näillä saa tehtyä monenlaista. Piirtää, värittää, varjostuksia ja nämä pehmeästi levittyvät liidut saa vedellä ja pensselillä häivyteltyä jos haluaa tehdä pehmeää jälkeä. Nämä on aivan loistovärit täydentämään tarvikevarastoani.

Samalla reissulla nappasin kirjakaupasta mukaan pari lehtiötä, valkoista ja mustaa paperia. Paksumpaa ja happovapaata. Tälle paperille kelpaa läträtä, on sen verran paksua ettei mene kyllä heti läpi.

Oli pakko kokeilla noita silkkiliituja kun minulla oli akryylimaaleilla tehty pohja niin liiduilla hahmottelin kasvot. "Helvetin kuumuus"
Sitten halusin ilahduttaa itseäni, että jaksan vielä tämän henkisen kasvun-projektini parissa. Ostin itselleni Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen vuosi- tehtäväkirjan ja Katri Syvärisen Löydä elämän taika- tehtäväkirjan. Selasin nopeasti näitä ja tuntuu siltä että näiden kanssa puuhastellessa ei mene aika hukkaan ja jospa sitä itsestään oppisi vielä jotain uutta tai ainakin tulisi niitä AHAA- elämyksiä!

Värikästä ja antoisaa talvista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset kynät ja hienon työn teit! Mukava on välillä itseäänkin ilahduttaa, kivat ostokset:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
  2. Kiitos Päde! Kyllä välillä on hyvä itseäänkin ilahduttaa :)
    Aurinkoista viikkoa ❤

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3