keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Jos Picasso olisi suunnitellut tuoksun

Se tuoksu olisi taideteos ihan niin kuin KENZON WORLD.

Kävin Sokoksella reilu viikko sitten ja kun oli aikaa niin ajattelin käydä tuoksuttelemassa hajuvesiä. Olen miettinyt, että nyt olisi aika ostaa joku uusi tuoksu piristämään syksyä ja tulevaa talvea. Haahuilin tuoksuhyllyjen välissä kunnes silmiini osui jotain taivaallisen kaunista. Sydämeni jätti varmaan muutaman lyönnin lyömättä kun astelin Picassomaisen tuoksupakkauksen luo ja ajattelin vaan, että älä tuoksu pahalle, älä tuoksu pahalle...


Ja eihän se pahalle tuoksunut. Ensi nuuhkaisulla haistoin sitruksen, mutta lisää nuuhkiessa selvisi ettei siinä tainnut koko sitrusta ollakaan. Tämä tuoksu on kukkaistuoksu, jossa on vadelman, pionin, jasmiinin ja ambroxan vivahteet. Tätä kuvaillaan kukkaisen metsäiseksi ja moderniksi tuoksuksi.


Picasso. Keltainen villapaita, 1939.


Picasso. Kitara, 1913

Kenzo World tuoksusta tuli mieleen Pablo Picasson muutama teos. Tuoksun pullo oli suoraan kuin Picasson käsialaa, huikean kaunis. Itse tuoksu toi minulle mieleen omaperäisen, rohkean, kapinallisen naisen, joka ei pelkää arvostelua ja tykkää rikkoa rajoja.


World on samalla eloisa, raikas ja iloinen kukkaistuoksu. Voin sanoa jo nyt, että tästä tulee tuoksu johon halua kietoutua nyt ja vuosien päästä. 


Picasso. Dora Maar, 1937. Picasson rakastettu.

Inspiraationi maalaamisen taisi palata tämän tuoksun myötä. Jos joulupukki on nyt kuulolla niin pukin konttiin voi minulle tämän lahjaksi hankkia. Olisin enemmän kuin onnellinen ja olen ollut kyllä erityisen kiltti koko vuoden!


Onko teilllä mielessä joku tuoksu jonka haluaisitte, mutta se on vielä ostamatta? Tai oletteko kenties käyneet jo tuoksuttelemassa tätä KENZON tuoksua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3