maanantai 23. lokakuuta 2017

Ryhdistäydy!

Nyt on otettava itseään niskasta kiinni ja nautittava tulevasta viikosta. Eiliset itsesäälit on jäänyt taakse ja katse mukavampaan! Ryhdistäydyttävä, on juurikin niitä asioita mille et voi itse mitään. On mentävä niissä puitteissa missä pystyy. Ja minähän pystyn!

Päivä aloitettu energiaa tuovalla mangosmoothiella.


Tällä viikolla ajattelin koittaa suunnitella jonkin näköistä huonejärjestelyjä, jotta saisin tehtyä johonkin nurkkaukseen itselleni maalaustilan. Tällä hetkellähän maalailen keittiön pöydän ääressä, joka on todella epäkäytännöllinen paikka. Täytyy aina korjata tarvikkeet ja maalit pois. Nyt jos saisi paikan jossa kaikki tarvittava olisi hyvin järjestetty ja olisi tilaa maalata ilman, että se häiritsee muita tai muut häiritse minua. Ja johon saisi tarkoituksen mukaisen valaistuksen. 



Tällänen tilahan meiltä löytyy, tähän pitäisi hommata kirpparilta isompi pöytä ja hyllykköä tai jotain vastaavaa jonne saisi kaikki maalit ja muut. Ja ehdottomasti sitä valaistusta, tuo yläkerran tasanne on todella pimeä ja hämärä. 



Eilen vihdoin aloittelin maalailuhommia. Päässä muhineet jonkinlaiset ideat on pakko saada työstettyä tauluiksi. Huomasin eilen miten tuo pensselin kanssa touhuaminen rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Tämä viikko taitaa mennä ihan tässä puuhassa.


Tämä herra tässä on Rontti, jota myös Tontiksi kutsutaan. Kissaperheemme pomo ja minun lellikki!


Oikein ihanaa ja maukasta viikkoa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3