sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kynsilakkoja ja pipareita

Harvoin laitan kynsilakkaa kynsille, mutta syksyllä löysin Jyväskylän Kicks myymälästä alennettuun hintaan Kicks omaan sarjaan kuuluvia Nail Lacquer-lakkoja. Nämä houkutteli mutaisen ruskeilla sävyillä.Ajattelin ostavani kaksi lakkaa, mutten osannut valita niin otin kaikki neljä, jotka aiheuttivat pään vaivaa. Olen tykännyt näistä Kicksin lakoista, hinta-laatu suhde on hyvä ja kestävät kynsilläni ihan hyvin, vaikken päällyslakkaa laittaisikaan.Kynsilakat vasemmalta oikealle: Sand pebbles, Mudbath, Cloudy ja Urban smog. Olen kokeillut laittaa näiden päälle violettia sekä oranssi-kulta glitterilakkaa. Niillä sai tehtyä aika hauskoja lakkauksia. Olen aika laiska kynsistä huoli pitävä, pitäisi siihenkin panostaa. Kauniiltahan kynnet näyttävät kun ne on hoidettu ja laitettu lakkaa.

Oletteko te aktiivisia kynsi-ihmisiä? Vai onko teille aikalailla sama onko kynnet lakattu vai ei?
Viikonloppuna saimme tehtyä muksujen kanssa piparitkin. Kyllä pipareiden tuoksu tuo vaan joulun fiiliksen. Taatelikakunkin leivoin, olen ihastunut suklaa-taatelikuivakakkuun. Näin vanhemmalla iällä tykästynyt taatelin makuun ja se käy hyvin juurikin kakkuihin.

Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kivoja lakkoja, minusta on kiva laittaa vapaalla ollessa välillä kynsiä, kun työ on sellainen ettei lakkaa voi pitää:) Ihania pipareita, se piparin tuoksu on niin herkullinen! Ihanaa alkavaa jouluviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glögi ja piparit tuo joulun tuoksun :)
   Kiitos, ja hyvää joulun alus viikkoa sinulle <3

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3