sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Superlukumaraton 25.-31.12.

Olin innoissani ja kovin odotin viikon mittaista supelukumaratonia, jonka järjesti tällä kertaa Hogwarts Libraryn Lotta.


Niinhän siinä sitten kävi, että joulun jälkeen mennessäni töihin huomasin olevani todella väsynyt. Just jaksoi aamulla raahautua töihin ja sieltä kotiin ja kaikki ylimääräinen tekeminen väsytti enemmän. Jostain syystä kirjaan tarttuminen ei tuntunut hyvältä. Olin niin pettynyt itseeni. Miksi nyt? Olin suunnitellut lukevani tietyt kirjat ja odotin että pääsen nauttimaan lukemisesta.


Mikä olisi kivempaa kuin olla viltin alla kissa kainalossa ja lukea hyvää kirjaa? Välillä napostella joulusuklaata kun ulkona sataa lunta.


En siis saanut luettua kuin yhden kirjan; Margaret Mahyn Noitavaellus. Ihastuin tähän kirjaan teininä ja halusin nyt siihen kirjastossa törmättyäni lukea sen. Kirja kertoo 14-vuotiaan Lauran matkasta noidaksi, joka saa alkunsa kun hänen pikkuveljensä Jacko sairastuu ja näyttää siltä ettei hän tule selviämään. Lauran on pyydettävä apua koulukaverilta Sorrylta, jolla Laura aavistelee olevan noidankykyjä. Kirja kertoo myös Lauran ja Sorryn suhteesta, miten se muuttuu noituuden myötä.
Luettuja sivuja kertyi 231.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3