sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulu tulee, olit valmis tai et
Pari viikkoa ollut töissä pitkän sairasloman jälkeen, olen ollut hieman väsyneempi töiden jälkeen näin alkajaisiksi, mutta ehkä se tästä olo normalisoituu niin kuin tämä arkikin. Joulufiilis kadoksissa, joululaulut ei iske. Joulukortit lähettämättä. Joulujuttuja ja lahjojen hankintaa en ole vielä edes aloitellut. Enkä aio siitä asiasta stressiä ottaa, teen mitä jaksan. Joulu tulee ja menee, halusi tai ei!
Tällä viikolla sain yllätyspaketin ystävältä, joka sisälsi värejä, siveltimiä ja tusseja. Tämä ilahdutti ja antoi uutta virtaa taiteen tekemiselle ja eri tekniikoiden kokeiluun. Sormet ihan syyhyää, että pääsee rauhoittumaan omiin oloihin ja maalailemaan.
Meidän riittapukaripojat; Rontti ja Leo. Rontti on 6v. harmaan ja ruskean värinen sylikissa, joka on ollut pienestä asti minun perääni ja teemme melkein kaiken yhdessä. Leo on valkoinen 2v ja nuorin meidän neljästä kissasta. Rontti on hiukan mustasukkainen Leolle ja siitä syystä nämä kaksi ei yleensä näin lähekkäin ole, joten oli napattava kuva ennen kuin Rontti ajo Leon pois sohvalta.
Aloittelin eilen hahmottelemaan jonkinlaista abstraktia kasvokuvaa, mutta sitten jämähdin. Tämä työ siis kesken ja koitan hakea miten mä tätä jatkan. Mutta sekin varmaan jossain vaiheessa selkiää. Tai sitten jätän tämän tälläiseksi.

Kärsittekö joulustressistä? Pitääkö kaiken olla itse tekemää vai kelpaako puoli valmiit / valmis ruuat ja leivonnaiset?

4 kommenttia:

 1. Minulla on tämä sama ongelma joka vuosi. Pääsen tunnelmaan ehkä jouluviikolla jos silloinkaan ja joululaulutkin alkaa kiinnostaa vasta joulun jälkeen :D Mutta en ota stressiä, joulu on onneksi joka vuosi ja ensi vuonna voi ottaa uudestaan jos ei tänä vuonna mene ihan täydellisesti. Lisäksi meidän perheessä on vuosi vuodelta alettu mennä yhä enemmän sieltä mistä aita on matalin. Saarioiseen on tutustuttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin taitaa olla niin että muutama päivä ennen jouluaattoa pääsee tunnelmaan ja se tohotus alkaa :)
   Meillä ollaan onneksi tyytyväisiä vaikka Saarioista olisikin pöydässä :) Tosin kaikkea ei saa valmiina, niinkuin mummon ohjeella appelsiiniriisiä!

   Poista
 2. Olipas kiva paketti ystävältä! Suloisia ovat nuo riitapukarit:)♥ Stressiä ei ole joulusta ole, minusta sitä on kiva laitella aina silloin kun kerkiää:) Saarioinen on oikein hyvä valinta:) Leppoisaa alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana yllätys ystävältä :) Riitapukaritkin osaa välillä olla nätisti ;)
  Kiitos, mukavaa joulun odotusta sinulle <3

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3