maanantai 4. joulukuuta 2017

Kirjaprojekti 2018Olen kirjahampstraaja, tunnustan. Ostan kirjoja kirppareilta, kaupoista ja kirjastojen poistomyynneistä, välillä vailla päätä ja häntää. Ajattelen, että luen tuon ja tämän kirjan sitten joulun pyhinä, automatkalla tai kesällä nurmikolla.
No niinhän siinä on käynyt näiden joidenkin vuosien aikana, etten ole malttanut lukea automatkalla tai pyhäpäivinä. Ja luetut kirjat ovat jääneet hyvin vähiin. Ja niitä lukemattomia sitten löytyykin "hieman" enemmän.Tästä syystä ajattelin aloittaa Kirjaprojektin 2018. Eli aion vuoden aikana lukea niin paljon hampstraamiani kirjoja joita en ole lukenut. Onhan nuita nyt joskus saatava luettua!
Aion päivittää projektini tilannetta tänne blogin puolelle ja laittaa ylös mitä olen lukenut ja mitä vielä lukematta. En ole laskenut montako kirjaa minulla tällä hetkellä on kotona lukemattomia teoksia, mutta veikkaan 60-80 kappaletta!

Täytyy järjestellä ja etsiä kaikki kirjat ja jos saisin blogiin tehtyä jonkin sivupalkkiin ns. listan kirjoista, jonne voisin merkata mitä luettu ym.

No, pääasia että tämä etenee ja itse ainakin odotan innolla mitä tästä seuraa.


Onko teillä kerääntynyt kirjoja odottamaan hyvää lukuhetkeä jota ei sitten tullutkaan?

6 kommenttia:

 1. Tuo onkin kivaa hastrausta:) Tällä hetkellä on yksi kirja odottamassa sopivaa hetkeä..taitaa mennä ensi vuoden puolelle, kun aina tässä ennen joulua on niin paljon kaikkea pientä puuhasteltavaa,eikä malta kirjaa avata:) Mukavaa alkanutta viikkoa ja leppoisia lukuhetkiä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei tässä joulutohinoissa malta keskittyä lukuhommiin :)
   Kiitos samoin, kivaa päivää <3

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta projektilta! Minulla on nykyisin niin vähän aikaa lukea kirjoja, että käyn 1-2 kirjaa lainaamassa kirjastosta parin kuukauden välein. Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ihan harmittaa ajanpuute kun ei ehtisi lukea vaikka haluaisikin.
   Kiitos :) ja kivaa viikonloppua sinulle! Täytyypäs käydä osallistumassa :)

   Poista
 3. Minäkin olen kirjahamsteri;tosin ei kirjoja enään mahdu hyllyille,.Olin ihan nuorena, ylioppilaskirjoitusten jälkeen, töissä puoli vuotta Akateemisessa Kirjakaupassa, ja muistan että melkein koko palkkani jäi taloon koska oli niin paljon houkutuksia työympäristössä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olisi kyllä mahdotonta työskennellä kirjakaupassa! Kirjasto olisi ehkäpä vaihtoehtona parempi ;)
   Ihanaa viikonloppua sinulle Jael <3

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3