tiistai 23. tammikuuta 2018

Harjoittelua, harjoitteluaLupasin itselleni harjoitella ja kokeilla maalata erilaisia abstrakteja kasvoja. Pelkäsin ennen piirtää kasvoja, koska se sai minut tuntemaan itseni huonoksi ja epäonnistuneeksi sillä minulla ei ole piirtämiseen lahjoja, sen vuoksi minä tykkään maalata koska minun ei tarvitse välittää tarkoista rajoista, yksityiskohdista ja ilmeistä niin paljoa mitä esim. lyijykynällä saisi aikaiseksi.


Luonnoslehtiöön minä näitä naamatauluja maalailen. Tässä toisessa kuvassa on hieman tummempi valaistus, en osaa sanoa kumpi olisi parempi. Nyt on siis menossa tällainen "naama" vaihe. Kohta sitten jotain muuta!
Mukavaa talvisen kaunista pakkaspäivää!4 kommenttia:

 1. Oi miten hienoja kasvokuvia oletkin maalannut ja tuo talvikuva on upea! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde ❤
   Yleensä kun huvikseen rupeaa maalailemaan ilman suurempia suunnitelmia, tulee parhaimmat maalaukset :)
   Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Upeat värit, kokonaisuus on oikein hieno! Jostain netistä löytyy sellainen kasvopiirustushaaste kuin "29faces" -taitaa alkaa taas kohta helmikuussa. Kannattaa osallistua, ihmeesti kehittyy jo kuukaudessa. Olen itse tainnut ainakin kerran tai kaksi osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar :)
   Olen kuullut tuosta kasvohaasteesta. Täytyypäs tutkailla asiaa. Kuulostaa siltä että siihen olisi mielenkiintoista osallistua!

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3