tiistai 30. tammikuuta 2018

Kuuntele ja ole läsnä


Huh, kohta on tammikuukin vietetty. Miten tämä alku vuosi on tuntunutkin niin tahmealta ja väsyttävältä. Ei ole energiasta tietoakaan. Mieluiten sitä on ollut kotona hämärässä ja nautiskellut sohvalla hyvistä tv-ohjelmista ja naposteltavasta. Lämmin viltti, villasukat ja kissat kainalossa. Hyggeilyn parasta aikaa.No, iltaisin töiden jälkeen olen innostunut maalailemaan näitä abstrakteja kasvoja. Vaikka olisi kuinka väsynyt olo niin siveltimen ja värien kanssa sitä on piristynyt aina kummasti. Ja monesti ei edes huomaa ajan kulua ja sitten sitä havahtuu puolen yön maissa, että iltahommatkin pitäisi vielä tehdä ja eväät töihin.
Tämä suuton kasvokuva tuli siitä kun mietin, että joskus olisi ihan hyvä olla hiljaa ja kuunnella mitä toisella on sanottavaa. Olla oikeasti läsnä häntä varten. Ei aina tarvitse ilmoittaa omia mielipiteitä ja mietteitä asioihin heti vaan kun malttaisi kuunnella sitä toista.
Tämä enkelimaalaus: Maailman lopun äärellä, viimeinen vilkaisu. Mitä olisin voinut tehdä toisin?


Kivaa viikkoa ja muistakaa olla läsnä! :)

2 kommenttia:

 1. Kivoja maalauksia♥ Tuo on varmasti tosiaan mukavaa ja antoisaa puuhaa! Mukavaa vastapainoa työlle, vain tehdä/luoda ja antaa ajatusten levätä:) Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde ❤ Jotain vastapainoa työlle on oltava, ja luovat jutut on mulle se juttu. Oon kyllä yrittänyt urheillakin mut liikunta ei oikein oo mun juttu :)
   Kivaa päivää sinulle❤

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3