tiistai 2. tammikuuta 2018

Vähän menneestä ja tulevasta
Huh, 2018 pörähti käyntiin ja mielenkiinnolla odotan mitä se tuo tullessaan. Viime vuotta kun ajattelen en oikein tiedä mitä siitä tuumin. Mitä pidemmälle vuosi eteni sen huonompaan kuntoon menin.

2017 alkoi hyvin, opiskelin, kävin töissä ja aloitin harrastamaan vesijuoksua. Oli energiaa ja positiivista tekemistä, jota ei ole ollut vuosiin. Valmistuin merkonomiksi toukokuussa ja juhlittiin esikoiseni kanssa yhteisiä juhlia, sillä hänen lakkiaisensa oli samoihin aikoihin. Elämä hymyili!


Sitten sairastuin tähän ihosairauteen ja terveys meni alamäkeä ja jarruja ei ollut. Loppujen lopuksi olin pitkään pois töistä ja työkyky aleni huomattavasti. Fyysinen ja psyykkinen kunto nollassa. Onneksi joulukuu toi mukanaan lääkkeen joka toistaiseksi pitää sairauden kurissa ja pystyin palaamaan töihin. Vaikka sairaus itsessään ei ollut mukavaa, lähensi se minua ja lapsia perheenä. Kesän aikana vietimme aikaa yhdessä ja koitimme olla positiivisia ja nauttia kesästä kaikesta huolimatta. Tällä hetkellä olen kiitollinen siitä, että sain tutustua lapsiini uudelleen viime vuoden aikana. He ovat aivan mahtavia teinejä ja nuoria aikuisia! Ilman sairastumistani olisin jatkanut arkea vanhaan malliin ja en olisi huomannut mistä olen jäänyt paitsi.Tänä vuonna aion olla itselleni lempeä. Teen juuri niitä asioita mistä nautin ja niiden ihmisten kanssa, joiden seurasta nautin. Laitan itseni etusijalle, jotta pääsisin siihen kuntoon, että voin hyvin henkisesti ja fyysisesti. Muutamaa projektia jatkan tänäkin vuotena: Henkistä kasvua, pysähtymistä ja mietiskelyä. Aion tehdä myös asioita , joita en ole ennen tehnyt mutta joita olisin halunnut joskus tehdä tai kokeilla. ( tätä teen jo kolmantena vuotena peräkkäin. Suosittelen!) Aion lukea myös lukematta jääneitä kirjojani joita hyllyssäni riittää! Aion myös maalata. Maalata aina kun siltä tuntuu ja niin paljon kun haluan. Kokeilla erilaisia tekniikoita ja aineita! Siitä nautin.Jospa näillä eväillä tämä vuosi starttaisi käyntiin!


2 kommenttia:

 1. Niin paljon mahtuu vuoteen niitä hyviä asioita..ja ei niin hyviä. Onnitteluja sinulle valmistumisesta, hienoa♥ Kuulosti myös oikein hyvältä tuo että tänä vuonna aiot tehdä niitä asioita mistä nautit ja niiden ihmisten seurassa joiden kanssa viihdyt..Toivon kovasti että sairautesi pysyy kurissa ja saat nauttia elämästä ilman mitään vaivoja. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi alkaneeseen vuoteen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoteen kerkiää mahtumaan paljon, joskus näköjään aikoja jolloin elämä pysäyttää, mutta nyt toivottavasti osaan nauttia niistä arjen pienistä iloista :)
   Kiitos Päde <3 Sitä samaa toivon sinulle!

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3