torstai 11. tammikuuta 2018

Värikäs viikko

Kylläpä alkoi kiireen merkeissä tämä vuosi, töissä vuoden vaihtuminen teetti hiukan pitempää päivää, mutta nyt onneksi homma hanskassa ja "normaali arki" voi alkaa!
Pitkästä aikaa keskityinkin viime viikon loppuna haaveiluun ja maalailemiseen :)Jos on pitempi tauko maalaamisessa niin miten se aina tuntuu hankalalta aloittaa tai saada jotain paperille? Mutta sitten kun pääsee asian ytimeen niin ei meinaa loppua tulla, nukkuminen on jäänyt aika vähäiseksi kun ei ole malttanut mennä nukkumaan vaan yö myöhään maalailee huonossa valossa. Pitäisi muuten panostaa puuhapisteen valaistukseen. En ole saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään.Kyllä se on vaan niin, että värit piristävät!


Värikästä loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihania maalauksia❤ Kyllä se tosiaan vie mukanaan kun saa/pääsee tekemään jotakin sellaista mistä kovasti nauttii:) Leppoisaa viikonjatkoa❤

  VastaaPoista
 2. Sama vika, kun jostain oikein innostuu, ei malta siirtyä pois tekemisen ääreltä. Toisaalta myös tuttua on, jos joku ei onnistu, silti tekemistä jatkaa vaikka kiukun kyyneleet silmissä niin kauan, että homma toimii (tai sitten ei toimi ;))

  Jäin oikein katsomaan tuota puolikas naama -maalaustasi. Intensiivinen katse vangitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuksessakin on puolensa :) Se on varmasti tämä suomalainen sisu, jonka avulla sitä jatkaa vaikka tuntuisi että olisi parempi vaikka jättää homma kesken :)
   Kiva jos maalaus herättää mielenkiintoa /tunteita!

   Mukavaa viikonloppua sinulle :)

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3