torstai 30. marraskuuta 2017

Marraskuun parhaat

Kuukauden paras:


Hyödyllinen tavara: Lääkedosetti. Jotta muistaa aamulla ja illalla ottaa tarvittavat pillerit! Loisto keksintö.


Tapahtuma:  Isänpäivä <3 ja itse leikatut hiukset! Meni hermo huonokuntoisiin värjättyihin hiuksiin. Nyt 6mm terällä ajeltu pää ja pidempää hiusta jätin päälaelle. Nyt kelpaa.. kai :)


Ruoka: Pähkinät ja kuivahedelmät/ marjat. Ei tämä varsinainen ruoka ole, mutta naposteltava.


Tekeminen: Töihin paluu 2 kuukauden sairausloman jälkeen. Tuttuja ihmiskontakteja ja arkirytmi, tekee hyvää palata arkeen.


Tunne: Silmälääkärillä käynti, kun selvisi, ettei näössäni ole muuta vikaa kuin vanhuus, eikä mitään pahempaa. Helpotti!


Tuoksu: Vasta paistettujen joulutorttujen tuoksu! Itsetehtyä kaneli-luumuhillolla ja viikunahillolla täytettynä. Kuvia en kerinnyt ottamaan kun ne syötiin hujauksessa!


Kosmetiikkatuote: Huulirasvat. Nyt tuntuu, että huulet kuivuu ja on karheana. Itse tykkään Hurraw huulivoiteesta Chai Spice ja Burt´s Bees:n kostettavasta voiteesta. Näitä kun sipaisee niin hymy ei hyydy!


Hetki: Oma-aika. Kun ottaa hetken ja keskittyy johonkin itselle tärkeään ja energiaa antavaan tekemiseen, itselle se oli tässäkin kuussa maalaaminen, josta sain eniten iloa!


Tässä taisi olla marraskuun parhaat, jotka minua kosketti. Mitä kivaa teidän marraskuu piti sisällä? Mikä asia ilahdutti eniten?4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja mahtuu paljon marraskuuhun! Ihanalta näyttää hiuslook ja nainen:) Toivotaan että joulukuukin tuo tullessaan kaikkea mukavaa! Mukavaa marraskuun viimeistä päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! :)
   Mielenkiinnolla joulukuuta odotetaan! Ja oikein hyvää joulukuun alkua <3

   Poista
 2. Kaikkea kivaa olet ehtinyt tehdä! Ihan nätti tukkakin!
  Minulle tulee mieleen marraskuun huippukohtana se kun tyttäret tulivat Barcelonaan ja menimme yhdessä tanssimaan salsaa paikalliseen baariin. Siellä oli oikea elävä bändi soittamassa ja meillä oli niin hauskaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Matkatar :)
  Kuulostaa kyllä hauskalta tuo salsa ja live bändi! Varsinkin kun on hyvää seuraa <3

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3