keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Lukkotila

Kun tunteet on solmussa ja ajatukset junnaa paikallaan ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tarttua siveltimeen. Ei ole tärkeää mitä saa aikaiseksi vaan se että saa jotain liikkeelle itsessään; tunnetilat ja ajatukset. Lukkotila on saatava auki!Mä olen ollu tässä lukkotilassa joitakin viikkoja, tuntuu etten saa mitään selkeyttä mihinkään vaikka kuinka koitan järkeillä asioita ym. Turhauttaa ja on rauhaton olotila. Ihan kuin kohta tapahtuisi jotain. Kuin jotain muutosta olisi tapahtumassa mutta ei hajuakaan että mitä. Tämä olotila ei ole mukava, mutta ilmeisesti välttämätön, joten odotellaan mitä tapahtuu.

Onko teillä ollut jotain vastaavaa tunnetilaa / lukkotilaa, että tuntisitte olevanne henkisesti jumissa?

4 kommenttia:

 1. Kyllä - niitä lukkotiloja tulee aina silloin tällöin ja jos jotain olen vuosien saatossa oppinut, niin sen, ettei niiden avaamisessa parane hötkyillä. Usein ne edeltävät jotain isompaa muutosta ja jos ei kiirehdi, ehtii valmistautuakin niihin muutoksiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Hötkyily ei taida tälläsessä auttaa. Varsinkin isot muutokset ottavat aikansa ja jossei ole millään tavoin valmistautunut tilanteeseen se voi olla katastrofi. Joten maltti on valttia tässäkin asiassa :)

   Poista
 2. Kyllä niitä lukkoja tulee tännekin aina joskus. Ne vain kuuluu elämään ja avautuvat kyllä ajallaan.
  Toivottavasti saat lukkotilan pois ja ajatuukset selkeytyy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina <3
   Taidan olla hieman kärsimätön luonne joten mämä jumitilat on todella ahdistavia. Mutta olen koittanut käyttää energiaa kaikkeen hyödylliseen... suursiivoukseen :D

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3