sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Poistokirjamyynti-tapahtuma

Viime viikolla oli joka syksyinen Jyväskylän kirjastojen poistokirjamyynti ke-to 1.-2.11. pääkirjastossa sekä muutamassa lähikirjastossa (Palokka, Vaajakoski, Kortepohja ja Keltinmäki). Tämä tapahtuma on sellainen jossa mielelläni käyn, koska sieltä aina löytyy jotain ihanaa kotiin vietäväksi.


Myynti alkoi klo: 10. Minä olin jo hyvissä ajoin paikalla. Nyt myyntipaikaksi oli laitettu pääkirjaston ns. yläkerran aula, joka oli aika pieni tila. Siitä jo voi päätellä ettei myytävää aineistoa tänä vuonna ollut paljoa, mikä oli pettymys.Hyllyt ja pöydät vielä peitettynä, ettei ostajat pääse ennakoimaan mitä haluavat. Salaista puuhaa! Myynnissä oli tietokirjoja, aikuisten- ja lastenkirjoja, sarjakuva- sekä aikakausilehtiä. Äänikirjoja, CD, LP-levyjä sekä C-kasetteja. (esim. Aikuistenkirjat 1€, lastenkirjat 0,50€, aikakausilehdet 0,10€)Odotin, että olisin päässyt ostamaan kaunokirjallisuutta, mutta minimaalisesta määrästä löysin mukaani vain Keyesin Mercy Closen mysteeri-kirjan. Nuottivihkoja ostin muutaman ja aikakausilehtiä askartelua varten.Dan Brownin Meteoriitti äänikirjana. En ole aiemmin lukenut hänen tuotannostaan mitään. Joten kiva tutustua "häneen" kuuntelemalla. Kaksi mindfullness CD:tä ostin, mielenrauhanharjoitusten takia. Ei kai rentoutumisesta ja rauhoittumisesta ole mitään haittaa?
Meillä on toimiva C-kasetti soitin, joten ostin 0,20€ /kpl Cyndi Lauperin ja Ella Fitzgeraldin kasetit.

Tarttui siis jotain mukaan ja Ehkäpä kaikista innostunein olen tuosta Brownin äänikirjasta. Olen vierastanut näihin äänikirjoihin uppoutumista, ja koittanut siirtää tätä ns.tutustumisprosessia.


Oletteko te äänikirjojen suur kuluttajia? Tai e-kirjojen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3