tiistai 7. marraskuuta 2017

Värien harmoniaa?

Rakastan värejä ja käytän mielelläni maalatessani paljon värejä. Ja minua kiehtoo väriyhdistelmät, jotka joiden teorioiden mukaan ei missään nimessä sovi yhteen tai joita ei suositella käytettävän yhdessä. Olen sen verran "vastarannan kiiski", että tämä vain innostaa minua toimimaan, kokeilemaan ja leikkimään väreillä.


"Elämälle antautunut ja vihdoin toivoo löytäneensä ilon, jota elämä tarjoaa"Öljypastellia, akryylimaalia, paperin liimaamista ja hiilikynää. Tälläisiä illan puuhasteluja.
Miten te tykkäätte käyttää värejä pukeutumisessa, sisustamisessa tai muuten? Onko teillä joku väri mitä, ette missään nimessä käyttäisi? Joku ehdoton lempiväri?

Oikein värikästä päivää!

6 kommenttia:

 1. Oma lempivärini on kaikessa erikoisuudessaan musta :D En sano pukeutumisessa millekkään värille ei, mutta yhdistän kirkasta väriä mustaan vain pikkuruisen palasen kerrallaan esim. kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan sinulla on kyllä erikoinem lempiväri ;) Siihen on helppo kyllä yhdistää joku yksittäinen väri piristämään asua.
   Itseltäni ei taida löytyä yhtään mustaa vaatetta, sukkahousut ehkä :D

   Poista
 2. Väreistä saa ihan kauneasti voimaa. Minä uskon värien tuomaan energiaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Maiju! Väreistä saa voimaa ja energiaa. Onhan se ihan eri fiilis kun aamulla laittaa päälle jotain värikästä, varsinkin nyt pimeään aikaan.
   Väriterapiaa :)

   Poista
 3. Tykkään rohkeista väriyhdistelmistäsi, jatka omalla tielläsi.

  Minäkin olen mustan ystävä, vaatteissa ei paljoa muuta ole, mutta sen verran olen uudistunut, että kotiini ilmestyi keväällä punakuvioiset verhot ja muutama punainen nojatuoli. Oi, että tykkään niistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos UUna :)
  Eikö olekin kiva huomata miten iloiseksi tekee kun on hommannut muutaman "väriläikän" kotiin :)
  Oikein mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3