sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Superlukumaratonin kooste ja fiilikset

Aloitin lukumaratonin eilen lauantaina ilta kahdeksan aikaan ja otin ensin haaviini Gilbertin kirjan Tahdonko? Kuinka päädyin naimisiin. Odotin jotain ihan muuta kuin mitä tämä kirja oli. No sain luettua illan aikana 210 sivua. Sitten riitti siltä erää.


Sunnuntai aamuna heräilin klo: 10.30 ja join rauhassa aamukahvin ja aloitin jatkamaan luku-urakkaa.
Kirja itsessään iso pettymys, kun jostain syystä ajattelin tämän olevan ihan toisenlainen kirja, joka kertoisi heidän yhteisen elämän jatkosta ja tulevaisuudesta. Tässä porauduttiin kuitenkin avioliiton merkitykseen ja tarkoitusperiin historian valossa. Tuntui, että luen tietokirjaa avioliitosta, enkä henkilöiden elämästä. Kirjan kannessa on maininta Romanttinen jatko-osa kirjalle Eat Pray Love-kirjalle. Jos on romanttista listata ja kirjoittaa kirja avioliiton hyvistä ja huonoista puolista niin kyllä tämä on romanttinen. Mutta henkilökohtainen mielipiteeni on ettei tämä ole nähnytkään romantiikkaa. No sain luettua kirjan loppuun yhteensä 324 sivua.Ilmeisesti kirjan innoittamana sain inspiraation, joten keskityin maalaamiseen kun en saanut rauhaa. Jonkin aikaa meni maalatessa. Silloinhan se on työstettävä kun inspiraatio tulee, muuten se olo menee pois ja täytyy jäädä odottamaan seuraavaa, ja siihen voi mennä aikaa.Aloitin kuitenkin lukemaan Keyesin kirjaa, joka sisältää lyhyitä kertomuksia. Tätä kirjaa luin 78 sivua.
Maratoni oli mielenkiintoinen kokemus ja aion jatkossakin näihin osallistua jos mahdollista!


Eli yhteensä luin 24 tunnin aikana 402 sivua.

2 kommenttia:

 1. Tuollainen maratooni on tosiaan kiva ja melkoinen määrä kerkesi sivuja kertyä, mutta harmi että tuo kirja oli pettymys:( Mikään ei ole niin harmillista kun se että odottaa hyvää lukukokemusta ja sitten kirja ei yhtään vastaakkaan odotuksia...vastaavasti on ihana löytää kirja jolta ei osaa odottaa mitään ja heti ensi sivuilta se tempaa niin mukaansa,ettei malta lopettaa lukemista ennenkuin viimeinen lehti kääntyy:) Mukavaa alkavaa viikkoa ja marraskuun loppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on ihanaa jos kirja tempaa mukaansa heti ensi sivuilta alkaen ja malttamattomana koittaa ahmia kirjan loppuun :) Jostain syystä näitä pettymyksiäkin tulee välillä vastaan.

   Kiitos Päde! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin <3

   Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3