torstai 9. marraskuuta 2017

On ilo juoda teetä kanssasi

Tämä hyvän mielen romaani on espanjalaisen Mamen Sànchezin kirjoittama ja vuonna 2015 ilmestynyt. Kirjan kansi houkutti minut nappaamaan tämän kirjastosta mukaani. Onneksi näin kävi, sillä tätä lukiessa tuli hymy huulille vähän väliä.Atticus Graftsman ei koskaan matkusta ilman Earl Gray-teetä ja lempikirjojaan, nämä hän pakkaa tälläkin kertaa mukaansa kun lähtee suorittamaan saatua tehtävää Madridiin. Hänen tehtävänsä on lakkauttaa Librarte-kirjallisuuslehti.
Lehdessää työskentelee viisi naista Berta, Soleá, Maria, Asunciòn ja Gabriela. He päättävät olla alistumatta ja keksivät suunnitelman jonka avulla aikovat pelastaa työpaikkansa.
Komisario Manchego saa tutkittavakseen Atticus Graftsmanin katoamisen. Tästä alkaa seikkailu Espanjassa, joihin liittyy joukko hurmaavia ja värikkäitä henkilöitä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita.

Juoni ei ole kovin kummoinen, mutta se ei haittaa tässä kevyessä ja viihdyttävässä kirjassa. Välillä on ihan paikallaan lukea tälläisiä kirjoja.


Minkä kirjan te olette viimeksi lukeneet?

2 kommenttia:

  1. Tässä kirjassa on kyllä hieno kansi! Bazarin kannet yleensäkin ovat aina tosi kivoja ja värikkäitä.

    Itse olen viimeksi lukenut Saskia Walkerin Merten kuningattaren. Varmaan tylsin kirja pitkään aikaan, lopun vain selailin :p

    VastaaPoista
  2. Olen huomannut samaa, että Bazarin kannet on kyllä mieleeni.
    Joskus törmää kyllä tylsiin teoksiin ja loppuun pääseminen olisi tuskaa ilman selailua. Täytyyhän sitä kuitenkin saada tietää miten tarinassa käy ;)

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3