torstai 2. marraskuuta 2017

Lokakuun parhaat

Kuukauuden paras:

Tapahtuma: Helsingin kirjamessut, ensimmäinen kertani tämän tyyppisessä kirjatapahtumassa oli mahtava kokemus. Kirjoja, kirjailijoita, hyviä keskusteluja ja innostuneita vierailijoita. Aivan parasta!

Kirja: On ilo juoda teetä kanssasi / Mamen Sánchez. En ole lokakuun aikana montaa kirjaa lukenutkaan ja tämäkin vielä kesken, mutta pitkästä aikaa sellainen ihastuttava hyvän mielen kirja.

Kirjan takakannesta lainattua "Atticus Craftsman ei koskaan matkusta ilman Eary Grey- teetä ja lempi kirjaansa. Kun hänet lähetetään Madridiin lakkauttamaan Librarte-kirjallisuuslehteä, hän pakkaa laukkuunsa molemmat. Librarte-lehdessä työskentelee viisi henkilöä, kaikki naisia. Ei se voisi kovin vaikeaa olla, Atticus pohti."




TV- sarja: Todella Upeeta, Absolutely fabulous. 90-luvun lempisarjani, jota näytetään nyt Avalta iltaisin klo:22 ma-to. Aivan räävitöntä britti huumoria, saa nauraa koko puoli tuntia.

Musiikki: Michael Jackson Greatest Hits History vol.1 Kaikki huippu biisit. Tätä ei tarttene enempää selitellä!




Ruoka: Tuorepuuro ja mustikat. Olen syönyt tätä lähes joka aamu, on tää niin herkullista! Tästä postaus löytyy täältä.

Tekeminen: Trivial Pursuit. Lasten kanssa vietetty lautapeli-ilta. Jos aikuinen esikoiseni ja kaksi teiniä haluaa lauantai-iltana pelata Trivialia niin mikä sen parempaa!





Kosmetiikkatuote: Max Factorin pohjustaja, josta minulle vinkkasi Keyword: Love:n Jonna Tämä sekaihon tuote toimii minulla hyvin, ja pitää meikin kyllä paikoillaan. Eikä isompia kiiltelyitä otsalta ja poskilta tarvitse päivän mittaan painella pois. Olin suorastaan yllättynyt tästä! Tämä jää käyttööni.



Tuoksu: Tähän valitsen mieltäni kummittelevan tuoksun: Kenzo:n World. Tästä ihastuttavasta ja viettelevästä taideteoksesta kirjoittamani postaus löytyy täältä.



Tunne: Se tunne kun monen kuukauden jälkeen innon ja inspiraation palanneen ja saat maalattua. Voi että miten olen kaivannutkaan väreillä leikkimistä ja antaa vain ajatusten virrata tauluiksi.




Hetki: Kun seuraat kissojen touhuja ja huomaat nauravasi niille ääneen. Nämä riitapukarit vaaltasivat minun sohvalla olevani sairasvuoteeni.


Oli kyllä mukavia asioita täynnä oleva lokakuu, toivottavasti marraskuu ei jää toiseksi!


8 kommenttia:

  1. Kivan tuntuinen lokakuu sinulla onkin ollut! Monta asiaa siitä voisin poimia omallekin listalleni: kirjamessut (tosin Turun), Todella Upeeta ja tottakai kissat <3
    Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kaikenlaista hauskaa ja kivoja kohokohtia. Toivottavasti marraskuustasi löytyy niitä myös yhtä lailla!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kyllä uskon että marraskuu tuo tullessaan jotain kivaa myös :)

    VastaaPoista
  4. Oletko muuten nähnyt Kenzon tuoksun mainosvideota? Kannattaa katsoa vaikka Youtubesta. Omaperäinen, häiritsevä, erilainen ja aivan upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut nähnyt! Kävin sen katsomassa. Tosiaan oli omaperäinen ja erilainen. Piti ihan katsoa muutaman kerran että ompa nerokas video!

      Poista
  5. Helsingin kirjamessuilla on aivan oma uniikki tunnelmansa. Niitä harvoja ruuhkatilaisuuksia Savonlinnan oopperan ohella, joissa viihdyn.

    Todella upeeta on mahtava<3 Olen opetellut imitoimaan Patsya. Ostin hteen illanviettoon Patsy -asusteetkin ja hauskaa oli. Yhden ystäväni kanssa leikimme, että hän on Edna ja minä olen Patsy, vaikka livesti olenkin meistä se nuorempi, mutta olen yhtä ikäkaihistunut kuin Patsy:)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella upeeta on kyllä hulvaton sarja! Uskon, että teidän illanviettonne on ollut hauska kun on ollut asusteet ja kaikki :)
      Minä ja ystävämme matkimme nuorina myös heitä. Minä olin Edna kun olin tumma hiuksinen. Nyt 20v. myöhemmin kun katsonut sarjaa niin muistutan vaan enempi kaikin puolin Ednaa, tosin en juo alkoholia, mutta yhtä hullun kurinen :)

      Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3