keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Omatekoista maistuvaa ja rouskuvaa

Outilta sain idean  tehdä itse granolaa. Muuntelin Outin ohjetta ja netistä löytämääni K-pirkka- ohjetta. Olen reseptien sekakäyttäjä. Monesti teen ruuat ja leivonnaisetkin yhdistelemällä kahta reseptiä. En tiedä onko se hyvä vai huono asia. mutta tästä granolasta ainakin tuli mielettömän hyvää. 




Mulla oli kaapissa pähkinäsekoitusta pussi, kaurahiutaleita, hasselpähkinärouhetta vajaa pussi, rusinoita ja kuivattuja viikunoita. Niistä mä kyhäsin pellille sekoituksen, maustoin vielä kanelilla.




Tykkään syödä maustamatonta jugurttia ja omenasosetta tämän granolan kanssa. Oikein herkkua!


Oletteko te tehneet itse granolaa? Tai oletteko ylipäätään myslin tai granolan ystäviä?

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Pitääkin joskus kokeilla.
    En ole koskaan itse tehnyt.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, tykkään kyllä kun itse tekee niin tuota makeutta voi itse säätää, hunajaa olen käyttänyt. Joskus tuntuu että jotkut kaupan granolat on aika makeita.

      Kivaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  2. Kiitos hienosta vihjeestä! Näin saa tehtyä gluteenitontakin, kun itse voi valita aineet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oman maun mukaan voi kyllä laittaa aineksia.

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3